Escape Husvagn

VÅRTIDER, HEJ HEJ!

Escape Husvagn är alltid öppet för äventyr - boka en tid eller köp presentkort här

VÄLKOMNA HIT!


Här kan ni boka er tid för att rädda Malmö i en mystisk spionhistoria på två hjul. Våra lediga tider hittar ni i listan "Tid" i bokningsformuläret. När ni fyllt i alla fält skickas ni vidare till betalningssidan. Ni kan även välja att betala i kontant vid ankomst, men tyvärr har vi i dagsläget ingen möjlighet att ta emot kortbetalningar. Vill du använda ett presentkort skriver du in din kod i fältet "presentkod" och väljer "Betala kontant". Är koden giltig kommer du då direkt till bekräftelsesidan.


Så fort vi sett er bokning och checkat så att allt ser ut som det ska får du en bokningsbekräftelse via mejl. Ni kan oftast räkna med att få svar inom några minuter, då processen är semiautomatiserad. Har ni inte möjlighet att betala med Swish eller kontant rekommenderar vi er att boka via AirBnB, som för ett lite högre pris erbjuder fler betalningsmöjligheter.

2 SPELARE, 1 TIMME


Vi rekommenderar 2 spelare åt gången men 3 stycken går bra om man är medveten om att det kan bli lite trångt. Är ni en större grupp, dela upp er i mindre lag och tävla mot varandra! Är du en person? Dra med dig en kompis eller skriv ett mejl till oss! Vill ni boka fler tider under en dag där bara en tid ligger uppe, eller anordna ett större event med flera bokningar - hör av er till oss så ser vi om det går att lösa!

ESCAPE HUSVAGN - BOKA NU

500 kr

per lagPRESENTKORT - KÖP NU

500 kr

per lag


PRESENTKORT


Nu kan ni köpa snygga presentkort från Escape Husvagn! Den perfekta gåvan, namnsdagspresenten eller kärleksförklaringen till någon som bor med dig, nära dig eller långt ifrån dig!


Ni behöver ange hur många presentkort ni vill köpa, om ni vill få dem skickade digitalt eller via snigelpost (då tillkommer en fraktavgift på 15kr), vilket meddelande som ska stå på kortet (alternativt ett tomt fält där ni sedan kan skriva till en hälsning), ditt namn, e-postadress, telefonnummer och gatuadress om du valt att köpa fysiska kort. Varje presentkort kostar 500kr, eller 508kr ifall ni betalar med kort. Detta på grund av en kortavgift som tillkommer genom vår betaltjänst. Vi använder oss av betaltjänsten Stripe för att ta emot kortbetalningar. Stripe är marknadsledande inom säkra internetbetalningar. Läs mer på betaltjänstens hemsida.


Så fort vi sett ert köp och checkat att betalningen genomförts får du en bokningsbekräftelse via mejl. Ni kan oftast räkna med att få svar inom en timme. Har ni valt digitala presentkort skickas de tillsammans med mejlet som pdf-filer. Skulle ni ha några frågor så tveka inte att höra av er till oss på vår e-postadress fraga@escapehusvagn.se eller ta en titt i vår FAQ (vanliga frågor och svar).


Köp årets coolaste och roligaste present från Escape Husvagn och bjud folk på en mycket spännande och underhållande upplevelse! Presentkortet gäller i ett år och innehåller en kod som skrivs in i bokningsformuläret här på webbsidan. Kom ihåg att skriva in presentkoden i samma format som du fick den, det vill säga endast stora bokstäver.

AIRBNB


Mer om oss och om vår upplevelse kan ni ta del av på vår AirBnB-upplevelsesida. Där hittar ni mer detaljerade beskrivningar på vad som kommer hända, och vad ni som gäster bör tänka på. Att boka rummet på AirBnB kostar 625kr, men på hemsidan endast 500kr. Detta beror på den serviceavgift AirBnB tillhandahåller.


Vi rekommenderar därför att ni bokar i bokningsformuläret på den här sidan. Om ni däremot  av någon anledning saknar möjlighet att betala via Swish eller kortuppgifter, finns det även möjligheter att betala med PayPal eller faktura hos AirBnB, men kom ihåg att det blir lite dyrare på det sättet.


Varför finns vi på AirBnB? För att nå fler intresserade gäster inom rätt målgrupp.
AirBnB är ett verktyg för boenden och upplevelser där man kan hitta många spännande aktiviteter, drivna av entusiastiska privatpersoner.